Päästäksesi hyviin tuloksiin tarvitset erinomaisen tietokoneen lisäksi erinomaiset, koneeseen sopivat varusteet. Voit klikata tästä päästäksesi shoppailemaan. Näytön koko kannattaa valita tulevan katseluetäisyyden mukaan.

Näppäimistöjä on erilaisia, ja tarpeistasi riippuen saatat haluta num-padin. Langaton näppäimistö antaa paljon liikkumavaraa, jopa työpöydän ulkopuolelle. Hiiriä on hyvin eri kokoisia ja erilaisilla painikkeilla, valitse juuri sinun käteesi sopiva. Tämänkin löydät langattomana, etkä joudu asettelemaan johtoja.

Voidaksesi yhdistää helposti eri laitteesi Mac Miniin, yhdistä siihen keskitin. Se tarjoaa paitsi useita USB-portteja ja kortinlukijoita, myös korokkeen itse koneelle. Tiedonsiirtoon ja kytkentään tarvittavat kaapelit kannattaa miettiä jo ennen niiden tarvetta. Lataamiseen ja tiedonsiirtoon voi olla hyvä hankkia erilliset, optimoidut kaapelit. Erillinen kiintolevyasema on turvallinen paikka tärkeimmille tiedostoillesi.

Lisävarusteet

Työskentelyä helpottavat monenlaiset lisävarusteet. Kunnon hiirimatolla hiiri liikkuu sulavasti näytöllä saakka. Musiikin kuunteluun tarvitset kunnon kaiuttimet, jotka voit liittää koneeseesi helposti ja langattomasti. Kuulokkeilla voit sulkeutua omaan maailmaasi ja kuunnella häiriöttä vaikkapa seminaaria, mikrofonilla varustetuilla kuulokkeilla myös osallistua siihen. Neuvotteluja ja kokouksia varten voit kirkastaa omaa esiintymistäsi erityisellä valaisinsarjalla.

Piirtotaulun avulla voit luoda mestariteoksesi suoraan virtuaaliseen muotoon, ja hyödyntää erilaisia ohjelmia. Jos pelaat, vapaa-ajallasi tai työksesi, hyödyt varmasti valoilla varustetuista pelikuulokkeista ja hiirimatosta. Pitääksesi johdot poissa tieltä, kannattaa panostaa asianmukaiseen pelipöytään. Se pitää johdot ojennuksessa, tarjoaa kuulokkeille oman telineen ja taukojuomalle pidikkeen.